27 Temmuz 2024, Cumartesi

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Ünlü & Coya Yeni İnsan Kaynaklari Yönetici Direktörü

Ünlü & Coya Yeni İnsan Kaynaklari Yönetici Direktörü

Türkiye’nin öenmli yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu Ünlü & Co İnsan Kaynakları Direktörlüğüne E. Elif Özer atandı. Özer, 18 Temmuz 2018 itibarıyla ÜNLÜ & Co’da ‘İnsan Kaynakları’ bölümünde ‘Yönetici Direktör’ olarak göreve başladı.

Elif Özer kimdir?

Kariyer hayatına Kentbank’ta Eğitim ve Geliştirme Uzmanı olarak başlayan E. Elif Özer, sırasıyla HSBC’de İnsan Kaynakları Kıdemli Müdürü, Ereteam’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Daha sonra Kahve Dünyası & Altınmarka & Detay’da İnsan Kaynakları Bölüm Başkanlığı (CHRO) görevini üstlenen Özer, son olarak 2017 yılından itibaren Marm Assistance’da İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı (CHRO) ve İK’dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü mezunu olan E. Elif Özer, ayrıca, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde online MBA eğitimine devam etmektedir.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık