15 Mayıs 2024, Çarşamba

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

ITSO Başkanı Başdeğirmen, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu İle Türkiye - Almanya Diyaloğu Toplantısına Katıldı

ITSO Başkanı Başdeğirmen, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu İle Türkiye - Almanya Diyaloğu Toplantısına Katıldı

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Odalar Borsalar Birliği’ndeki gerek Milletlerarası Ticaret Odaları Türkiye Milli Komitesi Üyeliği ve Ticaret ve Sanayi Odalar Konsey üyeliği görevleri dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rİfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte yurtdışı işbirliği ziyaretlerine devam etti.

Geçtiğimiz hafta TOBB Başkanı Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun daveti üzerine ITSO Başkanı Başdeğirmen, Almanya’nın Berlin kentinden düzenlenen Türkiye Almanya Ekonomi Diyaloğu toplantısına katıldı. Başdeğirmen, burada Isparta ile ilgili de bilgiler verme fırsatı buldu. Toplantıda Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DIHK) Başkanı Eric Schweitzer, Türkiye’nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın ve çok sayıda Alman işadamı hazır bulundu.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, 3 gün süren toplantının Türk- Alman diyaloğu açısından verimli geçtiğini söyledi.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık