15 July 2025, Tuesday

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Ev Satın Almada Peşinat İndirimi Ve Yüzde 0,98 Vade İmkanı Sürüyor

Ev Satın Almada Peşinat İndirimi Ve Yüzde 0,98 Vade İmkanı Sürüyor

Gayrimenkul sektörünü yeniden canlandırmak amacıyla yakın geçmişte başlatılan vade ve peşinat indirimleri sürüyor. Bu çerçevede Ortadoğu Grup İcra Kurulu Üyesi ve İnşaat Grup Başkanı Nusret Kayhan Apaydın, Kağıthane’de Ortadoğu Grup güvencesiyle yükselen Resim Modern projesinde yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 48 ay firma finansmanı ve yüzde 0.98’den başlayan vade seçenekleriyle vatandaşlara yatırım imkanı sunduklarını belirtti.

2020 yılının ilk yarısına kadar evlerin teslim edileceğini öngördüklerini dile getiren Apaydın, “’Finansman Kolaylıkları Bizden, Avantajlı Yatırım Sizden’ sloganıyla ev almak isteyenlerin arzularını kolaylık sağlayarak karşılıyoruz” diye konuştu.

“Ulaşım alternatifleri sunuyoruz”

Bulunduğu konum itibariyle ulaşım alternatifleri sunan Resim Modern’in, ulaşım ve merkezi noktalara yakınlığı ile dikkat çektiğini aktaran Apaydın, “Projemiz, iş ve eğlence merkezleri ile birçok üniversitenin bulunduğu Haliç Eğitim Vadisi’ne, hastanelere ve ünlü AVM’lere de olan yakınlığıyla da zamanını iyi yönetmek isteyenlere lokasyon avantajı sunuyor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık