27 Temmuz 2024, Cumartesi

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Didimde İş Dünyası Bilgilendirildi

Didimde İş Dünyası Bilgilendirildi

Düzenlenen bilgilendirme toplantısının açılışın da konuşan DİGİAD başkanı Özgür Deniz, Didim’in üst sıralara taşınması için toplantının büyük bir öneme arz ettiğini ifade ederek, toplantının ilçede bir ilk olduğunu belirtti.

Düzenlenen toplantıya, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaleti Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kobaliç, siyasi parti temsilcileri ile iş dünyasından özel sektör temsilcileri katıldı.

Toplantı da, Didim’in turizmi, tarımı, ticari hacmi gibi önem arz eden önemli ekonomik değerleri, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık