26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Torbalı'da iki günde 20 kilo altın ve 500.000 dolar bozduruldu

Torbalı'da iki günde 20 kilo altın ve 500.000 dolar bozduruldu

Ege Bölgesi’nin en önemli ilçelerinden olan ve ihracat rakamlarında onlarca ili bile geride bırakan Torbalı ilçesinde vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dolar operasyonuna karşı, Yastık altındaki Dolar ve Euro’larınızı bozdurun" çağrısına ses verdi. Erdoğan’ın çağrısının ardından vatandaşlar dövizlerini ve altınlarını bozdurmak için kuyumculara ve döviz bürolarına koştu. Harekete geçen vatandaşlar, zaman zaman döviz bürolarında kuyruk oluşturdu.

Kuyumcular Derneği Başkanı Halis Düzdün, iki gün içerisinde 500 bin döviz ve 20 kilogram altın bozdurulduğunu açıkladı. Düzgün, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın açıklaması üzerine ilçemizdeki vatandaşlar, kuyumculara ve dövizcilere koştu. Ortalama 20 kilogram altın (5 milyon TL) ve 500 bin dolarlık döviz (3 Milyon 400 TL) bozduruldu. Halkımız duyarlı ve bu duyarlılığı sayesinde ülkemiz bu krizi de atlatacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık