19 Mart 2024, Salı

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

SEEDUP İNOVATİF GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI TANITILIYOR

SEEDUP İNOVATİF GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI TANITILIYOR

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Bursa Teknik Üniversitesi’ne bağlı Bursa Teknoloji Transfer Ofisi (BTTO) iş birliğiyle başlatılan SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı ile ilgili yapılacak bilgilendirme toplantılarının ilki ULUTEK’te gerçekleştirildi.

Bursa Teknoloji Transfer Ofisi Yöneticisi Nadir Yıldırım tarafından yapılan bilgilendirmede, Ulutek’te faaliyette bulunan firmaların yetkililerine“SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı”nın detayları anlatıldı.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde geliştirilen, inovatif iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için iş kurmak isteyen girişimcilere destek vermeyi amaçlayan “SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı”nın detayları ve katılım şartları ile ilgili yetkilileri bilgilendiren Yıldırım, programın 12 ay süreceğini ifade etti.

Yıldırım şunları söyledi: “Programda, Bursa, Eskişehir ve Bilecik’te ikamet eden ve inovatif iş fikirleri olan girişimcilerin uygulamalı girişimcilik eğitimi alması, iş fikirlerini hayata geçirerek ürünlerini ticarileştirmeleri ya da firmalarını kurmaları, sonrasında eğitim ve mentorluklar ile desteklenerek belirli süre aralıklarla takip edilmelerini içeren uzun dönemli bir program olarak tasarlanmış olup, program ile inovatif girişim sayısının artması hedeflenmektedir. Şu an lansman dönemindeyiz, tüm programı tanıtıyoruz. Son başvuru tarihi 31 Mayıs’tır.”

Haber Videosu


HABERE AİT RESİMLER

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık