29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Perşembe Pazarı Yeni Yerinde

Perşembe Pazarı Yeni Yerinde

Doğu Kışla’da 35 dönümlük alanda yapılan son derece modern kapalı alanda faaliyet gösterecek 700 den fazla esnaf yeni yerlerinde tezgah açmanın heyecanını yaşadılar. 18 bin metrekare kapalı alana sahip yeni yerde Perşembe günleri Perşembe pazarı esnafı için, Cumartesi günleri de Cumartesi pazarı esnafı için tezgah kurulacak. 29 Eylül Cumartesi günü de 700’den fazla esnaf yeni yerlerinde tezgah açarak satış yapacaklar. Yeni pazar alanında 3 bin 400 metre uzunluğunda pazarcı tezgahı kurulabilecek. 371 büyük, 255 de küçük araçlar için otoparkın da bulunduğu yeni kapalı pazar alanında idari bina, zabıta odası, mescit, wc. kafeterya, bebek emzirme odası ve seminer salonu bulunuyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaklaşık 30 yıl sonra son derece modern bir yerde tezgah açmaya başlayan pazarı esnaflarına yeni yerlerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “En büyük iki semt pazarı Perşembe ve Cumartesi pazarlarının yeni yerlerine taşınmasının heyecanı içindeyiz. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Pazarcılar Odamız ve İzmit Belediyesi olarak ortaklaşa aldığımız bir kararı uygulamaya başladık. Yeni pazar alanımız hem esnafımıza hem de tün şehrimize hayırlı olsun. Doğu Kışla’daki pazarla birlikte şehrimizdeki kapalı pazarı sayısı da 11 oldu. Yaptığımız çağdaş ve modern kapalı pazarlar sayesinde hem pazarcımız, hem de vatandaşımız rahat bir nefes almıştır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık