18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Mevsim Sonu Alışverişinde Çifte Kazanç

Mevsim Sonu Alışverişinde Çifte Kazanç

Alışveriş merkezi, yılın her mevsiminde sunduğu cazip alışveriş imkanlarını düzenlediği kampanyalarla ekstra kazançlı hale getiriyor.

“Şimdi alırım, gelecek yaz mevsimine hazır olur” diyenler; kırtasiyeden okul kıyafetlerine, çocuk ve yetişkin giyim ürünlerinden ayakkabıya kadar modaya yön veren markaların yüzde 30’dan yüzde 70’a varan indirim avantajlarıyla bütçelerini koruyor.

Ziyaretçiler, AVM’nin giriş katında sergilenen son model otomobili de kazanma şansı yakalıyor. AVM’deki mağazalardan alışveriş yapan ziyaretçiler, Optimum Club üyesi olduktan sonra fiş veya faturalarını ibraz ettikleri danışma biriminden her 100 TL’ye 1 çekiliş kuponu alabiliyorlar.

Kampanya bitiminde Milli Piyango İdaresi, Noter ve ziyaretçilerin huzurunda yapılacak çekilişle son model otomobil sahibini bulacak.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık