29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Magiad, Akgiadla Bir Araya Geldi

Magiad, Akgiadla Bir Araya Geldi

Ege Genç İşadamları Federasyonu ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu bünyesinde bulunan AKGİAD ve MAGİAD bir araya gelerek önümüzdeki günlerde Manisa’ya yapılması planlanan projeleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette konuşan MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, MAGİAD ve AKGİAD olarak aynı çatı altında aynı şehre hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Aynı şehirde, aynı amaç uğruna, şehrimizin tanıtım noktasında uyumlu olarak çalışan ender dernekler arasında olmaktan gururluyuz. Bugün Akhisarlı işadamlarıyla bir araya gelerek önümüzdeki günlerde yapacak olduğumuz projeleri konuştuk. İlerleyen günlerde tekrar bir araya gelerek faaliyetlerimizi hayata geçireceğiz.” dedi.

AKGİAD Başkanı Özkan Kalın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “MAGİAD’la uyum halinde Ege Genç İşadamları Federasyonu ve Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de kendileri bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık