29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Gtbden Üyelerine Kobi Destek Kredisi

Gtbden Üyelerine Kobi Destek Kredisi

TOBB çatısı altındaki tüm oda ve borsaların güç birliği yaparak kaynaklarını üyeleri için seferber ettiğini kaydeden GTB Başkanı Akıncı, “Ülke ekonomimizin bel kemiğini oluşturan KOBİ’lerimiz, ‘KOBİ Destek Kredisiyle ‘, normal faiz oranlarının çok daha altında maliyetlerle, finans kaynağına ulaşabilecek “dedi.

GTB üyelerinin avantajlı KOBİ Destek Kredisinden aylık yüzde 1,85, yıllık ise yüzde 16,25 faiz oranlarıyla faydalanabileceğini vurgulayan Akıncı, “Alt limiti 50 bin TL, üst limiti ise 200 bin TL olan KOBİ Destek Kredisine başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin öncelikle borsamızdan ‘KOBİ Destek (Nefes) Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli faaliyet belgesi almaları gerekmekte. Üyelerimiz daha sonra bu belge aracılığıyla banka Şubelerinde Kobi Destek Kredisine müracaatlarını gerçekleştirebilecekler. Kredilendirmelerde tüm risk ve teminatlandırma protokol imzalanan bankalara ve Hazine ve Maliye Bakanlığının sağladığı destekle Kredi Garanti Fonu’na ait olacak. Kredi Garanti Fonu’ndan talep edilen, kefalet başvuru bedelinde yüzde 0,03 dışında herhangi bir masraf veya komisyon talep edilemeyecek” diye konuştu.

Akıncı, ayrıca geri ödemelerin ilk 6 ay ana para geri ödemesiz, takip eden 12 ay ise eşit taksitli 18 ay vade seçeneğiyle yapılacağını sözlerine ekledi.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık