29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Fora Zeytinde 2018 Hedefi: İhracatta Yüzde 50 Büyüme

Fora Zeytinde 2018 Hedefi: İhracatta Yüzde 50 Büyüme

Fora Zeytin, yurt dışında büyüme hedeflerini artırıyor. Uluslararası piyasada ülkeler arasında ciddi bir rekabet olduğunu söyleyen Fora Zeytin Genel Müdürü Efe Yazıcı, “50’ye yakın ülkeye ihracat yapıyoruz, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere Avrupa ülkeleri gibi zeytin ithal eden önemli pazarların yanı sıra, Ortadoğu, Balkanlar, Romanya, Azerbaycan gibi yakın ülkelere de ürünlerimizi gönderiyoruz. Yeni pazarlara ulaşmak için sürekli fuarlara katılıyoruz, Afrika, Çin ve Japonya gibi damak tadı farklı ülkelere de zeytinlerini ve zeytinyağımızı tanıtıyoruz” dedi.

“Her ülkenin kalite standartlarına uygun üretim yapıyoruz”

Amerika ve Rusya gibi daha önce ihracat yapılmayan ülkeler ile sıcak temas halinde olduklarını da ekleyen Yazıcı, “Ülkelerin bizleri tercih etmesinde en önemli nokta her ülkenin kalite standartlarına uygun üretim yapabilmemiz. Gıda üretimi ve satışı tüm dünyada hassas olunması gereken bir konu. Ayrıca dünyanın en büyük entegre zeytin işleme fabrikasına sahip olduğumuz için Amerika ve Rusya gibi çok büyük tonajda talebi hızlı şekilde karşılayabiliriz” diye konuştu.

En iyi zeytinleri seçerek, modern tesislerde işleyip sağlıklı ambalajlarda sofralara ulaştırdıklarını söyleyen Yazıcı, “200’den fazla ürün çeşidi ile tüketicilerimiz ile buluşturuyoruz. Herkesin damak tadı ve sofrasına göre farklı zeytin üretiyoruz. Yurt dışında da tüm çeşitlerimiz beğeni ile karşılanıyor. Herkesin tercihi olan Fora Fit’e karşı da özel bir ilgi var” dedi.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık