17 Nisan 2024, Çarşamba

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme Hız Kesmiyor

Eminevim Gayrimenkul Geliştirme Hız Kesmiyor

İnşaat sektöründe örnek olacak insan ve çevre odaklı projeler ile ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefleyen Eminevim Gayrimenkul Geliştirme, ekonomide ve piyasada yaşanan dalgalanmalara rağmen başta İstanbul olmak üzere hemen her bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, başta İstanbul Kurtköy’de yer alan otel ve Erzurum Kervansaray Yıldızkent projesi olmak üzere hemen her bölgedeki inşaatları devam ettiriyor.

İstanbul merkezli şirketin üretilen değerleri yurt içinde ve yurt dışında bulunan projelere yansıttıklarını dile getiren Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim ve Emin Otomotiv markaları ile insanları faizsiz bir yöntemle ev ve otomobil sahibi yaparken bir yandan da diğer grup şirketleriyle farklı ihtiyaçlara farklı çözümler sunduğunu söyledi. Üstün, "Dün ve bugün olduğu gibi yarın da ülkemiz insanının ihtiyacı olan kaliteli yaşam alanları ve ticari projeleri üreteceğiz. İnsan ve çevreye saygılı olarak yüksek güvenlikli şartlarda üretecek ve ekonomimizin katma değer üreten en büyük markalarından biri olma hedefi ile yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Şirketin 1991 yılında Türkiye’de faizsiz konut ve otomobil sahibi olmanın yolunu açtığını ifade eden Üstün, “Şirketimiz, bilgi birikimi ve piyasa tecrübesi ile geçmişten bugüne dek sosyal yaşam ve ticari inşaat alanları üretmiş olup, sektördeki gelişmelere bağlı olarak ilerlemesini devam ettirmektedir. Milli bir kalkınma modeli Elbirliği Sistemi’ni konuttan diğer sektörlere taşıyarak geliştireceğiz. İhtiyaç olan her bölgede yüksek kalite ve geniş bir vizyon ile projeler yapmaktayız. Hayatı kolaylaştıran, yaşama değer katan ve mali olarak tüm vatandaşlarımıza hitap edebilecek inşaat projeleri üretmekteyiz” dedi.

Emin Üstün, şöyle devam etti:

“Sürekli gelişen dinamik bir yapıya sahip inşaat sektörünün gerekliliklerini, malzeme-yapı ve kalite planlamalarını, teslim süreçlerini müşterilerimizin hiçbir problem yaşamayacağı şekilde dizayn ediyor, dürüstlük ilkemizden asla taviz vermiyoruz. Üretilen konutlarımızın ve diğer projelerinde satışında temel prensip olarak faizsiz satış anlayışıyla hareket etmekteyiz.”

İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde kendi projelerini tasarlayan Eminevim Gayrimenkul Geliştirme, Ahenk İstanbul, Kadıköy Göztepe, Kocaali Nefes, 5Yüz60 Kurtköy ve Kervansaray Yıldızkent-Erzurum gibi prestijli projeleri uygun ödeme koşulları ile sunuyor.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık