28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Elbeylinin Geleceği Konuşuldu

Elbeylinin Geleceği Konuşuldu

Elbeyli Kaymakamı Kadir Duman’ın başkanlık ettiği Elbeyli ilçesinin geleceğinin masaya yatırıldığı toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Elbeyli ilçesinin genel durumunu değerlendirmek, orta ve uzun vadede ilçemize değer katacak fikir ve projelerinin konuşulduğu toplantı, Kaymakam Kadir Duman’ın başkanlığında Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ercan Dadlı, Kilis Yatırım ve Destek Ofisi, ve diğer kurumların temsilcileri, ilçe siyasi parti başkanları, il genel meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe yöneticileri, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve Elbeyli’nin geleceğine duyarlı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

İki saati aşkın bir sürede Elbeyli’nin sıkıntıları, gelecek vizyonu ve neler yapılabileceği tartışıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık