19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Butgem Kurslarına Büyük İlgi

Butgem Kurslarına Büyük İlgi

BTSO, kentin ticaret ve sanayi hayatının yanı sıra meslekî eğitime yönelik çalışmalarına da katkı sağlamaya devam ediyor. Mutfak Akademi ve MEGİP gibi meslekî eğitim projeleriyle Türkiye’ye model olan BTSO, BUTGEM bünyesinde gerçekleştirdiği çalışmalarla da iş dünyasının aradığı nitelikli personel ihtiyacına cevap veriyor. Her sene 3 bine yakın genci meslek edindirme ve geliştirme kurslarıyla meslek sahibi yapan BUTGEM’in 2018-2019 yılı 1. eğitim dönemi 1 Ekim Pazartesi günü başlıyor.

Herhangi bir mesleği olmayan veya mesleğini geliştirmek isteyen kişilere yönelik olarak iş gücü piyasasının beklentileri doğrultusunda meslekî eğitim programları tertipleyen BUTGEM, vatandaşlardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. BUTGEM tarafından 1. eğitim dönemi kapsamında hazırlanan 23 eğitim programı için 450 kişilik kontenjan ayrılırken, kurslara 1.350’den fazla kişi kayıt yaptırdı. Yazılı sınav ve mülakatlar sonrasında kursa katılacakların belirleneceği BUTGEM’de yeni dönem ise 1 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren BUTGEM’de otomotiv, tekstil, muhasebe, otomasyon, bilişim, bilgisayar ve plastik sektörlerine yönelik 23 farklı eğitim programı gerçekleştirilecek. Gündüz ve akşam olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleştirilecek kurslara, 18-35 yaş arası, en az lise veya dengi okul mezunları katılabiliyor. Tamamen ücretsiz olarak verilen kursları başarıyla tamamlayanlar ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın da sahibi oluyor.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık