28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Univa Sakaryadaki Tüm Öğrenci Evleri Satıldı

Univa Sakaryadaki Tüm Öğrenci Evleri Satıldı

Türkiye’de başlattığı yeni yatırım imkanıyla gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından Erkanlı Holding’in dünyaca ünlü Asset Campus işbirliğiyle hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsleri, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da ses getirdi. Yurtiçinde projenin yüzde 45’i yerli yatırımcı tarafından tercih edilirken, Ortadoğulu yatırımcılar gayrimenkul sektöründe o dönemde yaptıkları en büyük yatırımla, tek seferde 260 öğrenci evini satın alarak yoğun ilgi göstermişlerdi. Sakarya’daki projeye bu kez de Ürdün’den talep geldi. Ürdün’deki yatırımcılar, hayata geçirildiği günden bu yana adından sıkça söz ettiren Univa Sakarya Öğrenci Evi Kampüsleri’nin son etabındaki 120 öğrenci evini de satın aldı.

Türkiye’deki ilk alternatif yatırım imkanı

Bu kapsamda Erkanlı Holding, geçtiğimiz günlerde Ürdün’de yabancı yatırımcılarla bir araya geldi. Ürdün’de gerçekleştirilen 100’ün üzerinde yatırımcı ve gayrimenkul şirketinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda Univa Sakarya, Univa Düzce ve Univa Kocaeli projeleri hakkında yatırımcılara bilgiler verildi.

Türk Ürdün Konsolosluğu Ticari Ataşesi Nil Gökçe’nin de katıldığı toplantıda Türkiye’deki yatırım fırsatlarına dikkat çekilirken, Türkiye’nin mevcut yatırım potansiyelinden bahsedildiği toplantıda, Türkiye’ye yatırım yapan yabancı uyruklu yatırımcılara yönelik destekler hakkında bilgiler verildi. Bu kapsamda toplantıda, yabancı uyruklu yatırımcıların Türkiye’ye yatırım yapması halinde TC vatandaşlığı almaya hak kazandığı noktasına da dikkat çekildi. Gün boyunca süren toplantıda projenin kalan son dairelerinin de satışı gerçekleştirildi. Böylece projede yer alan 808 adet öğrenci evinin satışı tamamlanmış oldu.

HABERE AİT RESİMLER

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık