29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Ekonomi Haberleri Türkiye'nin haber sitesinde

Uber Türkiye pazarına tutunuyor mu ?

Uber Türkiye pazarına  tutunuyor mu ?

Türkiye pazarındaki varlığı  ile  bir süredir gündemi meşgul eden Uber, flaş bir açıklama yaptı.  Uber'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şöyle denildi:

"İş ortaklarımıza ve yolcularımıza daha iyi bir deneyim sunmak için tüm mevcut UberXL sürücü ortaklarımızla birlikte e-Fatura sistemine geçmiş bulunuyoruz. Artık UberXL yolculuklarınız için kolayca e-Fatura alabilirsiniz."

Uber'in blog sayfasında ise uygulamanın detayları hakkında bilgi verildi. Yapılan açıklamada Türkiye'ye sonuna kadar olunduğuna vurgu yapıldı. Açıklama şöyle:

Uzun vadeli sadık bir iş ortağı olarak Türkiye’ye sonuna kadar bağlıyız. Yerel pazarın beklentilerine uyum sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmaya ve kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmak için teknolojimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yoldaki adımlardan biri olarak, tüm mevcut UberXL sürücü ortaklarımızla birlikte e-Fatura sistemine geçmiş bulunuyoruz.

 

Artık UberXL yolculuğunuzun e-Faturasını kolayca alabilirsiniz. Aynı zamanda, sürücü iş ortaklarımız da sağlanan hizmet bedeline ilişkin e-Faturayı Uber’den alıyor olacak.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'de taksicilerin yoğun tepkilerinin ardından haziran ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, turizm taşıma belgesiyle UBER taşıma yapılmasını yasaklayan bir karar almıştı.

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık